Corona nieuws:

Wat voor het hele land geldt is natuurlijk ook op ons van toepassing.
Zowel Dansstudio Rick Schmitz als zalencentrum 't Plenkhoes zijn vanaf nu tot nader bericht van  de overheid gesloten.   

Zodra wij nieuwe informatie hebben zullen wij dit meteen bekend maken. Blijf onze Facebook of website in de gaten houden voor alle informatie en/of danslessen.

(Wij hebben onze muziek lijsten van veel lessen op spotify en youtube staan. Via onze website kom je bij de muziek links)

Wees verstandig in deze moeilijke tijd en wij hopen iedereen weer snel en gezond te mogen ontvangen op onze dansvloeren.Team Dansstudio Rick Schmitz

UPDATE

Stopzetten automatische incasso

Online danslessen op Facebook

Beste leden,

Wij hopen dat iedereen gezond is en jullie je goed houden in deze bizarre tijd.

We hebben aangegeven dat we vanaf heden niet meer zullen incasseren. Simpelweg omdat we dit niet netjes vinden naar onze leden toe, omdat we niet alle lessen kunnen aanbieden en jullie de kwaliteit kunnen geven die jullie verdienen en waar jullie normaal gesproken contributie voor betalen.

Zodra de regels versoepelt worden en we weer lessen kunnen geven, zullen we de incasso weer hervatten. We blijven het nieuws volgen en zullen meteen handelen als we mogelijkheden zien.

Een aantal van jullie heeft aangegeven dat de incasso gewoon mag worden afgeschreven.
Voor diegene die dit graag willen doen, is er de mogelijkheid om deze zelf over te maken. Onze gegevens staan op de website.

Wij zullen niet incasseren.
Jullie lieve woorden en de complimenten die wij tot nu toe hebben mogen ontvangen zijn onbetaalbaar.

Gezonde en sportieve groetjes,
Rick Schmitz

Beste leden,

Het nieuws dat de sluiting langer gaat duren door het corona virus dan in eerste instantie aangegeven, hadden we wel verwacht, maar dat dit minimaal gaat duren tot 1 juni absoluut niet!

De incasso voor deze maand staat al klaar. Deze zal dus nog worden ingehouden, MAAR daarna zullen wij niet meer incasseren. Het is natuurlijk dubbel, want voor ons gaan de vaste lasten gewoon door. Alleen kunnen we jullie niet meer bieden waarvoor jullie maandelijks contributie betalen, dus is het niet netjes naar jullie toe om te blijven incasseren.

We proberen via ons online concept jullie toch iets te bieden en dit zullen we ook blijven doen! Vanaf mei zullen de lessen voor iedereen toegankelijk zijn. Dus niet alleen voor onze leden! Al blijft de leden pagina wel actiever en vollediger met dansvideo's.

Wij hopen natuurlijk dat we vanaf juni de deuren weer mogen en kunnen openen en dat jullie dan weer met een gerust hart komen dansen/sporten.

Onze dank al jullie steun, vertrouwen en voor de vele reacties die we mochten ontvangen.
Blijf gezond. Zorg voor elkaar. En ben er voor elkaar!

Wij houden jullie op de hoogte.

Beste leden,

Via de pagina/groep Online danslessen heb je toegang tot alle live streams en dansvideo's die wij gaan maken zodat je ook in deze vervelende periode gewoon lekker kan dansen en sporten.

Je kan je via deze pagina aanmelden bij groepen.

 

Klik dan op de groep online danslessen.

De docenten van de dansschool zullen je dan (als je lid bent van de dansschool) toegang verlenen.

Op onze andere kanalen komen ook video's die voor iedereen beschikbaar zijn maar deze zijn beperkt.

Op de voorpagina van deze website staat een uiteg video mocht het niet lukken.


Wij wensen jullie veel dansplezier!

Team DsRS