Welkom op de website van Dansstudio Rick Schmitz - Neem gerust contact met ons op voor een GRATIS proefles - Letop! Wij zijn tussen kerst en nieuwjaar gesloten van 24 december t/m 2 januari

Halloween 31-10-2023

Gepubliceerd op 1 oktober 2023 om 12:04

SPECTACULAIRE THRILLER PARADE TIJDENS HALLOWEEN IN GELEEN

Op de donkere avond van 31 oktober, Halloween, wordt Geleen getransformeerd in een bruisend spektakel. Greutsj en Dansstudio Rick Schmitz bundelen hun krachten om een onvergetelijke ervaring te creëren: de Spookjestocht/ Thriller Parade.
Jong en oud verzameld zich om 18:00u bij de mysterieuze en eeuwenoude Sint Janskluis.
Milly Magic is de speciale gast. Hij is bekend om zijn Michael Jackson-imitatie bij diverse tv programma's.

De Parade start om klokslag 18:30 uur.
Deelnemers zijn gehuld in een wirwar van angstaanjagende kostuums, klaar om de straten te veroveren met hun rillingwekkende energie en betoverende dansmoves tijdens de muziek van Michael Jackson's "Thriller".
Veertig jaar geleden, in november 1983 bracht de legendarische popster Michael Jackson zijn iconische single "Thriller" uit. Het was een tijd waarin de muziekwereld werd beheerst door de onweerstaanbare groove van dit nummer en de baanbrekende videoclip die ermee gepaard ging.

Dansers met spook, zombie-make-up en op maat gemaakte outfits dansen tijdens de parade synchroon op de tonen van "Thriller", met toeschouwers die zich verwonderen over de ongeëvenaarde sfeer. De stoet kronkeld door de straten van de Kluis en Geleen Zuid.

Het spektakel bereikt zijn hoogtepunt als de parade zijn bestemming bereikt: het Plenkhoes in Geleen Zuid. Hier barst een feest los als geen ander. Dansers en toeschouwers genieten van de afterparty, delen hun griezelige verhalen en maken herinneringen die hen nog lang zullen bijblijven.

De Spookjestocht/ Thriller Parade is niet zomaar een evenement; het is een magische avond waarin de geest van Halloween tot leven komt in Geleen. Wil je gratis deel uitmaken van deze unieke ervaring? Ga naar www.greutsj.nl voor meer informatie en inschrijvingen. Durf jij deel te nemen aan de Thriller Parade?


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.