Je mag ten alle tijden een gratis proefles volgen naar keuze op de dagen dat voor jouzelf het beste uitkomt. Je hoeft je hier van te voren niet voor aan te melden.
Elke dansstijl mag gratis worden uitgeprobeerd. Zo kun je op je gemak bekijken welke dansvorm het beste bij je past of met welke docent je een goede klik hebt.
Wil je vaker uitproberen is een losse les van €6,50 een mogelijkheid of een 10 rittenkaart i.p.v. een abonnement. 
Mocht je vaker in de week de lessen willen volgens is een abonnement het goedkoopst en krijg je een lidmaatschapspas van de dansstudio in bruikleen. Kies hieronder een dansstijl die jou het meest aanspreek en probeer het uit!  Zien wij jou binnekort bij ons op de dansvloer?

Tijdens deze les leren de kinderen spelenderwijs danspasjes, ritme en ontwikkelen ze gevoel voor muziek. Dit wordt afgewisseld met hier en daar een dans spelletje.

Docent:
Kyra Ummels

Lesduur 45 min.

Elke woensdag breakdance beginners les om 17.00 uur door Rick Schmitz. Ben jij bereid om de vetste moves en tricks te leren? Dan is deze les echt iets voor jou!


Docent:
Rick Schmitz

Lesduur 60 min.

Wij bieden iedere dag Zumba lessen aan met uitzondering van de zaterdag. De les op donderdag wordt verzorgd door Madeva Strenk, de overige lessen door Rick Schmitz. Probeer beide lessen om te kijken welke het beste bij je past en ervaar het verschil. Beide lessen volgen kan natuurlijk ook!

Docenten:
Rick Schmitz
Madeva Strenk

Lesduur 50 min.


Starmoves is de stoere opvolger van de Danskriebels. De coolste moves en de vetste muziek uit de top 40. Plezier en bewegen op muziek staat bij ons op nummer 1 tijdens de lessen. 

Docent:
Kyra Ummels

Lesduur 60 min.De hiphop 8+ lessen verzorgen wij op de maandag, woensdag en vrijdag. Op maandag en vrijdag  worden  de lessen verzorgt door Rick Schmitz en op de woensdag door Kyra Ummels.
De dansen in de lessen worden altijd herhaalt.

Docenten:
Rick Schmitz
Fajah Tersemas
Kyra Ummels


Lesduur: 60 min

Dancehall/Hiphop 12/16+ is een energievolle dansstijl met veel losse en strakke bewegingen die je kracht en conditie geeft tijdens het dansen. Dancehall is een dansstijl met Afrikaans en Jamaicaanse invloeden.

De lessen zullen afgewisseld worden door 2 docenten en 2 verschillende stijlen.

Dus ben je klaar om te shaken? Dan zien we je in deze les!


Docenten:
Fajah Tersemas
Romy Corvers

Lesduur: 60 min

Rock 'n Roll Club Crrrazy Motion is opgericht door Carla, Richard, Raymond en Rick. Elke vrijdag is er vrij dansen voor iedereen van 20.00 uur tot 00.00 uur. Hier hoef je niet voor te betalen. Een echte les is het niet maar wel een vrije dansavond waar iedereen elkaar helpt met de danspassen. Vandaar dat Rock 'n Roll contributie vrij is. Kom jij ook gezellig bij de club?

Ons show team ReStyle. Deze dames trainen hard voor demonstratie en hier en daar een wedstrijd in zowel solo, duo als  team verband. De dansers van ReStyle dansen bij de BRADO en Dutch Dance Sports.
Mail ons voor meer informatie en kom eens mee dansen met deze toppers.