Welkom op de website van Dansstudio Rick Schmitz.

Proefles

Je mag ten alle tijden een gratis proefles volgen naar keuze op de dagen dat voor jezelf het beste uitkomt. Je hoeft je hier normaal van te voren niet voor aan te melden naar vanwege de huidige corona maatregelen is aanmelden nu tijdelijk verplicht. Dit kan doormiddel van een appje (voorkeur) of telefoontje (beide indien mogelijk het liefst minimaal 1 dag van te voren en maximaal 1 week vooraf) naar het nummer 0623958541.

Elke dansstijl mag gratis worden uitgeprobeerd. Zo kun je op je gemak bekijken welke dansvorm het beste bij je past of met welke docent je een goede klik hebt.
Wil je vaker uitproberen is een losse les van €6,50 een mogelijkheid of een 10 rittenkaart i.p.v. een abonnement. 
Mocht je vaker in de week de lessen willen volgens is een abonnement het goedkoopst .

Kies hieronder een dansstijl die jou het meest aanspreek en probeer het uit!  Zien wij jou binnenkort bij ons op de dansvloer?

*leeftijden zijn niet bepalend maar worden weergegeven als richtlijn.

Tijdens deze les leren de kinderen spelenderwijs danspasjes, ritme en ontwikkelen ze gevoel voor muziek. Dit wordt afgewisseld met hier en daar een dans spelletje.
Tijdens de zaterdag dansles ligt de focus meer bij de 2-3 jarige dansers en op de zondag is de focus bij de 4/5 jarige dansers

Docent:
Kyra Ummels

Lesduur 45 min.

Elke dinsdag breakdance beginners les om 17.00 uur door Rick Schmitz of Jelle op den Camp. Ben jij bereid om de vetste moves en tricks te leren? Dan is deze les echt iets voor jou!


Docent:
Rick Schmitz

Lesduur 60 min.

Wij bieden iedere dag Zumba lessen aan met uitzondering van de zaterdag. De les op donderdag wordt verzorgd door Madeva Strenk, de overige lessen door Rick Schmitz. Probeer beide lessen om te kijken welke het beste bij je past en ervaar het verschil. Beide lessen volgen kan natuurlijk ook!

Docenten:
Rick Schmitz
Madeva Strenk (Donderdag)

Lesduur 50 min.

Starmoves is de stoere opvolger van de Danskriebels. De coolste moves en de vetste muziek uit de top 40. Plezier en bewegen op muziek staat bij ons op nummer 1 tijdens de lessen. 

Docent:
Kyra Ummels

Lesduur 60 min.

 

De hiphop 8+ lessen verzorgen wij op de maandag, woensdag en vrijdag van 18.00 uur tot 19.00 uur.
Je hoeft niet meerdere dagen te volgen om de dans te leren, maar dat mag natuurlijk wel.
Heb je een les gemist dan mag je deze les inhalen.
De dansen worden  in de andere hiphop lessen altijd herhaalt, zodat je niets hoeft te missen..

Docent:
Kyra Ummels

Lesduur: 60 min

De hiphop 12+ bieden wij 1x per week aan op de donderdag van 18.00 uur tot 19.00 uur. Heb je een les gemist dan mag je deze les bij een andere dansvorm inhalen. De Hiphop 12+ les bevat meerdere hiphop stijlen die we in een blok van +/- 3 weken behandelen.

Docent:
Fajah Tersemas

Lesduur 60 min

Dancehall 12/16+ is een energievolle dansstijl met veel losse en strakke bewegingen die je kracht en conditie geeft tijdens het dansen. Dancehall is een dansstijl met Afrikaans en Jamaicaanse invloeden.

De lessen zijn op zowel woensdag als donderdag om 18.00 uur!


Dus ben je klaar voor de dancehall vibes? Dan zien we je in deze les!


Docent:
Fajah Tersemas

Lesduur: 60 min

De Pilates les hebben wij iedere vrijdag van 20.00 uur tot 21.00 uur.
Pilates is de les voor spier verstevigende oefeningen op een rustig manier.
Ervaar de les zelf en train doelbewust op een rustige manier .

Docent:
Sandra Thoolen

Lesduur: 60 min

Insane Madness is ons eigen workout programma waar ieder lid het onderste uit de kan haalt voor zich zelf. Het programma is gebaseerd op Insanity.
Elke dinsdag avond van 20.00 uur tot 21.00 uur, staat deze drill workout op het programma. Deze les is voor iedereen toegankelijk.
Buiten de les om worden er ook bootcamps georganiseerd en doen een aantal Insane Madness sporten mee Obstacle Runs.

Docent:
Michelle Devoi

Lesduur 60 min

Back 2 Basic is een 15 tot 20 min durend concept dat wij gratis aanbieden voor onze leden. Hier worden de Buik, Been, Billen, maar ook armen getraind op een rustige manier. We werken in blokken zodat je steeds een afwisselend programma hebt dat toch in elkaar overloopt. Wij doen alles juist met eigen lichaamsgewicht, soms ondersteunend door materialen, maar zonder apparaten.

De lessen zijn aansluitend na de zumba op woensdag avond (19.50 uur) en zondag ochtend (10.50 uur)

Docent:
Nicky Verleng

Lesduur: +/- 30 min

Kids Bootcamp

Elke zondag van 11.00 uur tot 11.45 uur
Durf jij het aan?

Een Bootcamp door middel van sport spellen, workout oefeningen, parcours, afwisselende indoor en outdoor trainingen


Docent:
Rick Schmitz

Lesduur  45 min

Als dansschool staan wij bekend als een gezellige recreatie dansschool maar tevens een ook als een kweekvijver voor talent.
De dansers krijgen bij ons een goede basis mee waardoor ze toegelaten worden bij andere nationale en internationale wedstrijdteams en dansopleidingen.
Nu gaan we onze eigen training weer opzetten en de dansers de kans bieden om onder onze eigen dansstudio te dansen op wedstrijden met solo's en duo's.
Wedstrijd trainingen zijn op maandag en woensdag om 18.00 uur en in overleg op vrijdag.

Iedereen mag bij ons mee doen en krijgt een kans.  De aanpak bij het wedstrijd trainen is anders dan bij ons reguliere lessen

 

Docenten:
Halima Fashi
Kyra Ummels
Fajah Tersemas.

Lesduur: 60 min
 

 

Rock 'n Roll Club Crrrazy Motion is opgericht door Carla, Richard, Raymond en Rick. Elke eerste en derde vrijdag van de maand is er vrij dansen voor iedereen van 19.00 uur tot 22.00 uur. Hier hoef je niet voor te betalen. Een echte les is het niet maar wel een vrije dansavond waar iedereen elkaar helpt met de danspassen. Vandaar dat Rock 'n Roll contributie vrij is. Kom jij ook gezellig bij de club?