Je mag ten alle tijden een gratis proefles volgen naar keuze op de dagen dat voor jouzelf het beste uitkomt. Je hoeft je hier van te voren niet voor aan te melden.
Elke dansstijl mag gratis worden uitgeprobeerd. Zo kun je op je gemak bekijken welke dansvorm het beste bij je past of met welke docent je een goede klik hebt.
Wil je vaker uitproberen is een losse les van €6,50 een mogelijkheid of een 10 rittenkaart i.p.v. een abonnement. 
Mocht je vaker in de week de lessen willen volgens is een abonnement het goedkoopst en krijg je een lidmaatschapspas van de dansstudio in bruikleen. Kies hieronder een dansstijl die jou het meest aanspreek en probeer het uit!  Zien wij jou binnekort bij ons op de dansvloer?

Tijdens deze les leren de kinderen spelenderwijs danspasjes, ritme en ontwikkelen ze gevoel voor muziek. Dit wordt afgewisseld met hier en daar een dans spelletje. Lesduur 45 min.

Starmoves is de stoere opvolger van de Danskriebels. De coolste moves en de vetste muziek uit de top 40. Plezier en bewegen op muziek staat bij ons op nummer 1 tijdens de lessen.  Lesduur 60 min.

Elke woensdag breakdance om 17.00 uur (beginners) en 18.00 uur (gevorderd) door Rick Schmitz en  Ricardo Hernandez. Ben jij bereid om de vetste moves en tricks te leren? Dan is deze les echt iets voor jou! Lesduur 60 min.

Zumba Kids is het zelfde als de gewone Zumba maar dan speciaal voor de jongere dansers onder ons.
De muziek zal hier en daar afgestemd zijn op de leeftijd en wordt afgewisseld tussen top 40 muziek en de orgine Zumba nummers. Kom jij ook op de zaterdag eens proberen? Lesduur 45 min

Op de zaterdag na bieden wij iedere dag Zumba lessen aan. De les op donderdag wordt verzorgd door Madeva Strenk, de overige lessen door Rick Schmitz. Probeer beide lessen om t kijken welke het beste bij je past en ervaar het verschil. Beide lessen volgen kan natuurlijk ook! Lesduur 50 min.

De hiphop 8+ lessen verzorgen wij op de maandag, woensdag en vrijdag. Op maandag en vrijdag  worden  de lessen verzorgt door Rick Schmitz en op de woensdag door Kyra Ummels.
De dansen in de lessen worden altijd herhaalt.
Lesduur 60 min.

De hiphop 12+ hebben wij elke dinsdag van 19.00 uur tot 20.00 uur.
De ruigere les m.b.t. hiphop.
Lesduur: 60 min

Dancehall is een energievolle dansstijl met veel losse en strakke bewegingen die je kracht en conditie geeft tijdens de dansen met Afrikaans en Jamaicaanse invloeden. Lesduur: 60 min

Deze dancehall is het zelfde als de 12+ alleen een stapje hoger m.b.t. de bewegingen, uitvoering en eventuele muziek keuze. Dus ben je klaar om te shaken? Dan zien we je in deze les! Lesduur: 60 min

De pilates-oefeningen op de mat worden heel bewust en gecontroleerd uitgevoerd. Hierdoor worden ook je bloedsomloop, lenigheid en lichaamshouding bevorderd. Pilates creëert een betere balans tussen lichaam en geest, een stabiel en soepeler lichaam, meer en sterkere spieren, een slanker silhouet, een betere lichaamshouding en een betere ademhaling.  Lesduur: 60 min

Rock 'n Roll Cluc Crrrazy Motion is opgericht Door Carla, Richard, Raymond en Rick. Elke vrijdag is er vrij dansen voor iedereen van 20.00 uur tot 00.00 uur. Hier hoef je niet voor te betalen. Een echte les is het niet maar wel een vrije dansavond waar iedereen elkaar helpt met de danspassen. Vandaar dat Rock 'n Roll contributie vrij is. Kom jij ook gezellig bij de club?

Onder leiding van Kyra Ummels heben wij een wedstrijd en show team ReStyle. Deze dames trainen hard voor wedstrijden en demonstratie in team verband. Ook is er een mogelijkheid voor solo en duo te dansen. De dansers van ReStyle dansen bij de BRADO en Dutch Dance Sports.
Mail ons voor meer informatie en kom eens mee dansen met deze toppers.

Terug van weggeweest. Het Urban House Jam dans en fitness concept.

Urban House Jam is vergelijkbaar met Zumba.
Dezelfde opbouw, les duur en  les geef systeem. Het verschil zit hem in de soort bewegingen en muziek keuze.

Daar waar Zumba een Latin basis heeft bestaat Urban House Jam uit de basis van R'n B, Hiphop, House en Reggaeton muziek en moves. 

Deze les zal vanaf 6 maart op vrijdag i.p.v. de Zumba gegeven worden van 19.00 uur tot 19.50 uur.

Bij succes blijft Urban House Jam vast op het rooster staan.