Activiteiten en nieuws van Dansstudio Rick Schmitz:

Aanmelden Carnaval: Fout in het Oerwoud

Als dansschool dansen wij ieder jaar mee met de carnavals optochten in Genhout, Meers, Geleen, Lichtstoet Beek en Lempkesoptocht in Stein.

Je mag zelf bepalen wat je aandoet, zolang het maar in het thema van de dansschool is.

Dit jaar is ons Thema: Fout in het Oerwoud

Je mag je verkleden als bijvoorbeeld Tarzan/Jane, een avonturier, een dier, of iets met dierenprint.
Ook mag je er een foute touch aan geven, bijvoorbeeld met felle kleuren werken of een dierenpak met een tutu. Je mag het zelf zo gek maken als je wilt.

Letop! deelname aan de optocht is €5,- per optocht, hiervoor krijgen iedereen, iets te drinken en iets lekkers.

De lichtstoet en Lempkes optochten zijn GRATIS. Hier hebben wij tijdens de optochten geen tijd om iets te drinken of te eten en daarom is dit niet inbegrepen.
Bijdeze optochten dien je zelf te zorgen voor verlichting op de kleding.

Verdere informatie zoals, verzamel en vertrek tijd, route etc. worden nog bekend gemaakt via de gezamelijke whatsapp waar in wordt toegevoegd na aanmelding. (Deze whatsapp zal voor vrijdag 2 februari worden aangemaakt)

Je kunt je vanaf nu aanmelden via onze website, via de aanmeld formulieren bij de balie van de dansschool en op onze community pagina.
Deze pagina vind je onder #DsRS
of via deze link:

https://rickschmitz.jouwweb.nl/dsrs/inlog-dsrs-community

het wachtwoord is is te vinden onderaan de community pagina van de dansschool app.
Deze is alleen voor leden toegankelijk.

Na het inschrijven ontvang je van ons een tikkie.Wil je graag meelopen met onze groep maar liever niet dansen? Dat kan natuurlijk ook.
Je hoeft geen lid van de dansschool te zijn om samen met ons carnaval te vieren.
Wil je de dans wel nog graag aanleren, maar geen tijd meer om naar de lessen te komen?
Dan kunnen e je de dansvideo sturen.

Volg ook onze carnavals Facebook pagina voor informatie en leuke/interessante berichten m.b.t. onze groep;

https://www.facebook.com/profile.php?id=61555383262085


Oude evenementen / activiteiten / nieuws:

Carnavals Zumba 31-01-2024

Carnavals Zumba op woensdag 31 januari om 19.00 uurAanmelden via het rooster in de app.Leden GRATISNiet leden €10,-Na de zumba is er een carnaval afterparty

Lees meer »

Het Geleens Pietenhuis 03-12-2023

JA! Het Geleens pietenhuis komt ook dit jaar terug!En wel op 3 december 2023….Ontdek wat er allemaal te doen is in het pietenhuis en help de pieten een handje mee! Laat je meeslepen in de magische wereld van het pietenhuis! Ontdek, ervaar & geniet!

Lees meer »

Zumba Kerst Brunch 10-12-2023

Marion en Rick zullen samen zumba geven van 10.00 uur tot 11.00 uur.Na de les is er de mogelijkheid je op te frissen en aan te schuiven voor de brunch.De zumba brunch is €9,50 p.p.Deelnamen aan de zumba is gratis.Wil je ook meedoen met de zumba brunch? Meld je dan aan via dit formulier, dan ontvang je van ons een tikkie.

Lees meer »

Kinderdisco 15-12-2023

Op vrijdag 15 december organiseren wij weer een kinderdiscoIedereen is welkom en de entree is natuurlijk GRATIS.Wij starten om 18.00 uur en de disco zal duren tot 19.30 uur.Onze horeca is geopend vanaf 17.00 uur tot 00.00 uur

Lees meer »

Kerst Gala Dans Avond 15-12-2023

Kerst Gala Dans AvondEen avond vol met nummers uit de lessen van cafe dansen, line dance, solo latino en rock'n roll.Van Disco Fox tot Salsa, van Tango tot Rock'n Roll en van Line dance toto Solo Latino... Alles komt aanbod tijdens deze kerst gerealiseerde dansavond.Iedereen is welkom! Ook als je geen les bij ons volgt of als je gewoon wilt komen kijken en van de gezelligheid wilt genieten.

Lees meer »

Dansvoorstelling 16-12-2023

Zaterdag 16 december hebben wij weer onze dansvoorstelling.Iedereen is welkom om te komen kijken en deelnamen is gratis.Hier dansen wij alle dansen die we de afgeven tijd in de lessen hebben gedaan.Voor de bezoekers is er een kleine entree van €2,-Het optreden zal ongeveer 60 tot 90 min duren.Kleding keuze en tijdschema worden via de DsRS App kenbaar gemaakt.De DsRS dansvoorstelling is het moment om aan je ouders, vrienden en/of familie te laten zien wat je in onze danslessen leert.Aanmelden voor deelname kan in het rooster via de DsRS app.Doorgeven met hoeveel personen je komt kijken kan via de balie van de dansschool.Letop! Aanmelden is puur voor de aantal plaatsen, je kunt geen eigen stoel reserveren.

Lees meer »

11e v/d 11e

Zaterdag 11 november is het de 11e van de 11eDat betekend dat officieel het carnavalsseizoen start.Uiteraard mag je zaterdag verkleed naar de danskriebels en stermoves lessen komen. De lessen zullen een rood, geel, groene tint hebben.

Lees meer »

Halloween Info

- Zaterdag 28 oktober t/m maandag 30 oktober zullen de lessen in het teken staan van Halloween.De dansen worden erop aangepast, de zalen zijn aangekleed en je mag natuurlijk verkleed komen.- Zaterdag 28 oktober organiseert Jong Nederland Linderheuvel een echte Halloween tocht.De tocht zal beginnen vanuit 't Plenkhoes/Dansschool vanaf 19.00 uurAanmeld kan via www.jongnederlandhalloween.nl - Dinsdag 31 oktober zijn er in de avond geen danslessenDan loopt de dansschool mee met de kinder halloween tocht oftewel een echte Thriller parade door De Kluis en Geleen Zuid, in samenwerking met Greutsj.Wij verzamelen om 18.00 uur bij de kluis. Vanuit daar vertrekt de Halloween stoet om 18.30 door de straten met diverse acts.De Thrillerparrade zal eindigen bij 't Plenkhoes/Dansschool waar de Halloween Kids Disco begint.Tijden de stoet zullen wij de thriller dans dansen.Iedereen mag er gratis een meedoen. Het is het leukste als iedereen is verkleed.Meer info is te vinden op www.greutsj.nl

Lees meer »

Oktoberfeest Optochten

Onderwerp: Oktoberfeest optochtenDit jaar lopen wij ook mee met de oktoberfeest optochten in Stein en SittardHier dansen wij op Duitstalige muziek. Deze dansen worden in de les geoefend en er komt een aparte oefendag.De tijden en andere info volgt vanaf oktober.7 oktober optocht Stein, start 16.00 uur13 oktober optocht Sittard start 19.00 uurAanmelden kan via het rooster in onze app.Kleding: Oktoberfeest stijl.Deelname is GRATISWil je niet mee dansen maar gewoon meelopen? Dat kan natuurlijk ook zolang het maar in Oktoberfeest stijl is.Verdere informatie over verzameltijden etc. hebben wij nog niet ter beschikking. Zodra de organisatie ons meer informatie geeft zullen wij dit communiceren en een planning maken.Oefenen doen wij tijdens of na een les.

Lees meer »

Slijm maken en dansen 22-08-2023

Dinsdag 22 augustus sluiten wij de zomervakantie af met wederom een leuke activiteit.Wij gaan van 15.00 uur tot 16.00 uur slijm maken en dansen op de nummers uit de Slijmfilm reeks. Ook zullen wij de Slijm film afspelen.Vanaf 16.00 uur hebben wij een kleine disco party waar je kunt dansen  of gewoon lekker chillen.Ben jij ook zo gek op slijm?Meld je dan aan voor deze leuke activiteit.Leden €5,-Niet leden €7,50Letop! VOL = VOL

Lees meer »

Café Zumba 19-07-2023

19-07-2023 hebben wij weer een café zumba editie.Deze les is een zumba special en dien je van te voren voor aan te melden.Aanmelden kan via het rooster.Niet leden kunnen kunnen zich aanmelden via een aapje naar 0623958541 of een mail naar info@rickschmitz.nl

Lees meer »

Kids Disco

Onderwerp : Kinder Disco

Vrijdag 26 mei hebben wij weer een kinderdisco van 18.00 uur tot 20.00 uur
Iedereen is welkom.

Van 18.00 uur tot 19.00 uur zal er aangepaste muziek gedraaid worden voor de kids onder de 8 jaar
Vanaf 19.00 uur zal er muziek gedraaid worden voor de kids vanaf 8 jaar

(Dit betekend niet dat de leeftijdscategorieën dan pas mogen komen maar alleen het soort muziek wordt aangepast)

Onze docenten zijn aanwezig voor leuke dansjes tussen door en entertainment.

Kom jij ook de dansen uit onze lessen dansen of gewoon je eigen dansjes doen op de leukste muziek van toen en nu?

Dan zien we jullie bij onze Kinder Disco Party

Entree Gratis
(horeca is geopend waar de ouders kunnen zitten en de kids in dien gewenst wat lekkers kunnen kopen)

Als lid kun je je aanmelden via de app

Dansvoorstelling

Onderwerp: Dansvoorstelling

Zaterdag 10 juni hebben wij weer een dansvoorstelling

Deze begint om 10.00 uur en zal ongeveer tot 11.30 uur duren

Hier mogen papa's en mama's opa en oma's buurman of buurvrouw of wie je ook graag wilt meenemen, komen kijken naar dansjes die je bij ons in de lessen hebt geleerd.

Deelnemen is gratis.
Voor toeschouwers vragen we een kleine bijdrage van €2,-

Aanmelden als deelnemer kan via de app.

Aanmelden als toeschouwer kan bij de balie van de dansschool.
(letop! aanmelden geeft ons een indicatie voor het aantal stoelen/ruimte die wij nodig hebben.
Wij kunnen geen vaste stoel/plaats reserveren) VOL = VOL

(bij veel animo is er kans dat wij 2x een optreden gaan inplannen)

Moederdag Special

Moederdag! Geniet, Dans, Schitter en Straal! Kies er niet eentje, maar doe het allemaal.
Kom samen met jou mama op zondag 14 Mei van 10.00-11.30u naar de dans- en verwen ochtend. Dé ochtend om samen met jouw mama te genieten..
Laat jullie nagels lakken door Sjiek Bie Danique, ga samen op de foto in de photobooth, dans de sterren van de hemel en nog veel meer!
Aanmelden kan vanaf nu in het rooster!
*Deze ochtend is hoofdzakelijk voor de danskriebels minis & de danskriebels

Kienen

Op 13 mei organiseren de ouders van onze wedstrijddansers een gezellige kienavond.

De opbrengst gaat naar onze dansers die zich gekwalificeerd hebben voor de Wereldkampioenschappen Streetdance in Blackpool (Engeland).

Mede door de opbrengst van deze kienavond kunnen de dansers de dure vliegreis, de wedstrijdtickets en het verblijf bekostigen. Dit alles om Nederland en Geleen te vertegenwoordigen op het WK, maar vooral ook een droom van de dansers die in vervulling gaat!

Voor slecht €7,- speel je al mee.We spelen voor diverse tegoedbonnen van o.a. eetwinkels maar ook levensmiddelen pakketten en meer.

Praktische informatie:- Datum: 13 Mei 2023- Deuren openen om 19.00uur- De kienavond start om 19.30uur- Kaartjes kunnen aan de deur worden gekocht

Wil jij onze dansers, de jeugd, steunen en tegelijkertijd een leuke avond hebben en wie weet zelfs iets winnen?

Dan is deze kienavond écht iets voor jou, je vriendinnen/vrienden en familie!

Meld je snel aan want vol=vol

Locatie: Zalencentrum 't Plenkhoes

Workshop Hiphop!

Op zondag 19 maart zal Andreas een workshop locking geven van 11.00 uur tot 12.30 uur

Andreas is bekend als jurylid, organisator, MC, Danser en van diverse televisie shows.

Deze workshop is uitsluitend voor de wedstrijd dansers.
Bekijk ook onze andere ''open''  workshops die toegankelijk zijn voor wedstrijddansers, leden en niet leden.

Let's get Wicked!

Super Mario Bross Dance day

De Super Mario Bros Movie is nu in de bioscoop. En met veel Mario fans in onze dansstudio, reden genoeg voor een feestje🎊


Daarom organiseren wij woensdag 19 april van 15.00 uur tot 16.00 uur de Super Mario Bros Movie Dance + Game Day

🔴 Treet toe tot Bowsers kasteel

🔴 Kom dansen op Super Mario Muziek

🔴 Klim over diverse hindernis banen

🔴 Race op steps en versla ons bij een potje Mario Kart

🔴 Verzamel de munten

🔴 Speel al onze levels uit

🔴 Win de dans battle tegen Bowser

🔴 Zoek en vind de prinses


Doe jij mee?

Meld je dan snel aan via onderstaand formulier en maak kans op 2 gratis kaartjes voor de Super Mario Bros Movie in Foroxity. (Of een andere film)


Kosten €5,-
Leden €3,-


Pasen @ DsRS

 

🟡Vrijdag, zaterdag en zondag is de dansschool gewoon geopend.

⚪Op zaterdag en zondag staan de lessen in het teken van Pasen.🐰🐣

🟣Er zullen diverse activiteiten en spellen georganiseerd zijn tijdens de kids lessen.

🟢Ook is er wederom Paaszumba🙉🙈🙊

🟠Paasmaandag zijn wij gesloten

🔵Via deze weg wensen wij alvast iedereen vrolijk Pasen

Letop! Nieuwe tarieven!

Bekijk onze tarieven bij Lidmaatschappen

Carnavals Zumba
15-02-2023

Onderwerp: Carnavals Zumba

Woensdag 15 februari van 20.00 uur tot 21.00 uur Carnavals Zumba

Incl. onze carnavals tradities

Leden Gratis - Niet leden €5,-

Carnavals Kids Disco
17-02-2023 

Van 18.00 uur tot 20.00 uur

Gratis toegang voor iedereen

Carnavals Optochten Dansstudio Rick Schmitz

29-01-2023

Op zondag 29 januari komt Jowen Gaasbeek, bekend van het tv programma de dansmarathon, naar Geleen voor een 60 min. durende Zumba masterclass.
Meld je snel aan via onze app of een whatsappje naar 0623958541

Kosten voor deze Masterclass is €10,-

Extra Zumba Basic uur

Wegens het grote succes van de Zumba Basic op woensdag ochtend om 10.15 uur, komt er vanaf 20 januari op de vrijdag ochtend om 10.15 uur een 2e Zumba Basic uur erbij!

De Zumba Basic les is gebaseerd op Zumba Gold. Hier doen we alle bewegingen vereenvoudigd, rustig op het normale tempo van de muziek.

Kom gerust eens een proefles doen.

28-01-2023

Zaterdag 28 januari is het weer tijd voor onze dansvoorstelling.
Hier mogen alle dansers aan iedereen laten zien wat ze bij ons geleerd hebben en welke dansen wij doen in onze lessen.

Meld je aan via de DsRS App.
Deelname is gratis.

Mochten er mensen willen komen kijken, geef dan de aantal personen door bij de balie van de dansschool.

Letop! Vol is helaas vol.

Voor toeschouwers is de entree €2,-

07-02-2023

21-12-2022

Woensdag 21 december hebben wij weer onze welbekende Foute Kersttrui Zumba Party met de meeste foute kerst outfits, de foutste muziekhits (zowel kerst als niet kerst) en de nodige dosis hilariteit.

Ben jij ook Proud To Be Fout bijdeze kerst editie?Meld je dan snel aan in onze app.

Geen lid? Maar toch graag willen meedoen? Dan kun je gewoon een losse les nemen. Stuur ons dan gerust een appje.

Meld je wel tijdig aan want vol is helaas vol.

23/24 -12-2022

Foute kersttrui les!
Vrijdag 23 en zaterdag 24 december zullen de lessen gegeven worden in kerststijl (betreft: de hiphop en starmoves)
Kom jij ook in je leukste/gekste/vrolijkste kersttrui? Dan gaan we samen, dansend de feestdagen in!

Tijdens de andere lessen hebben wij een ander kerstthema.

10-12-2022

10-12-2022

20-11-2022

Volkan Tasdan is een bekende choreograaf uit Bergen op Zoom en dansdocent op het Albeda Dance College. 


Op zondag 20 november zal Volkan bij ons een workshop geven een lecture van 15 min.


De workshop is van 12.00 uur tot 13.15 uur en is voor iedereen toegankelijk.
Kosten:
Leden €5,-
Niet leden; €10,-

 

 

Kleurplaten actie!

WINNAARS KLEURWEDSTRIJD HALLOWEEN!Dankjewel voor al jullie mooie kleurplaten! Wow! Wij hebben 3 winnaars uitgekozen:

1. Milo Meens
2. Sammy-Jo
3. Senna Townsend

Van harte gefeliciteerd! Jullie mogen een cadeaupakket komen ophalen bij Dansstudio Rick Schmitz. Niet gewonnen deze keer? Niet getreurd er volgt snel een nieuwe actie! #DsRS # RickSchmitzEntertainment

26-11-2022

Sinterklaas actie

‘Oh, kom maar eens kijken!’De sinterklaas bakkersactie komt eraan..In samenwerking met Bakkerij Martens maakt Sinterklaas de lekkerste chocoladefiguren, amandelstaven, strooigoed en natuurlijk speculaas voor jullie!De opbrengsten komen deels ten goede aan de wedstrijdteams van Dansstudio Rick Schmitz.

Bestellen kan vanaf morgen (zondag 30 Oktober)t/m 7 November bij de balie van de dansstudio! middels het invullen van een bestellijst.betalingen worden voldaan middels het scannen van een QR Code.

Pakketten zijn vanaf 21 November af te halen!

#dankjewel #dsrs #blaze #heatwave #flare #ohkommaareenskijken

Kleurplaats actie

t/m 30 oktober

t/m 30 oktkober

30 Oktober

02-10-2022 en 05-10-2022

Op zondag 2 oktober om 10.00 uur en woensdag 5 oktober om 19.00 uur hebben we een power hour Zumba Party van 60 min non stop Zumba.

Alle Zumba nummers in een mix van 60 min, 1 groot nummer, 1 groot feest.Uiteraard kun je tijdens de les gewoon een pauze pakken en iets drinken wanneer je dat zelf wilt.

#shutupanddance

15-10-2022

Hiphop Masterclass van Samantha Tena Hernadez

Samantha is naast een nationaal en internationale choreograaf ook een erkend jurylid.

Ze reist de hele wereld af en geeft op 15 oktober een Masterclass Hiphop in onze dansstudio.

De les is van 18.30 uur tot 19.30 uur

Kosten:
Gratis voor leden
€10,- voor niet leden

De 2e dansles van 19.30 uur is uitsluitend voor de wedstrijd dansers van Dansstudio Rick Schmitz.

Meld je snel aan via ons rooster in de app of via een appje naar 0623958541

19-10-2022

Woensdag 19 oktober is het weer zover!

Onze Oktoberfest zumba met aansluitend de Oktoberfest Party.

Ideaal om in de stemming te komen en ter voorbereiding van het Oktoberfest in Sittard

24 - 09 -2022

Rock'n Roll dans avond met live muziek van Rock 'n Roll band Crazy Cadillac.

Zaterdag 24 september vanaf 20.00 uur

Entree: Gratis

Zalencentrum 't Plenkhoes

Georganiseerd door:
Crrrazy Motion Rock'nRoll club

Dansstudio Rick Schmitz

4-9-2022

Wij zijn dit jaar gevraagd om met onze Rock 'n Roll dansers o.l.v. Crrrazy Motion Rock'nRoll club deel te nemen aan het Augst-Cultuurfestival Berg Aan de Maas met zowel de stoet als een Rock'n Roll optreden op het Ireneplein (16.05 uur).

Wij hebben er zin in! Komen jullie ook?

7-9-2022

10-09-2022

Dans avond voor iedereen!

Wij hebben de zomer in onze bol

Daar waar sommige al op vakantie zijn geweest, begint voor vele nu pas het vooruitzicht op vakantie bij de start van de bouwvakvakantie a.s..vrijdag.

Dat betekend dat wij onze lessen vanaf vandaag nog eens een extra zomertint gaan geven terwijl wij nog eventjes door knallen in stijl

Vanaf zaterdag 13 augustus t/m zondag 28 augustus gaan ook wij even bijtanken en ons klaar maken voor een nieuw dansseizoen

Vrijdag 5 augustus
van 17.00 uur t/m 20.00 uur

16-07-2022

16-07-2022

24-07-2022

27-07-2022

13-08-2022 t/m 28-08-2022

Lieve, sterke, grappige, alles kunnende papa’s…
Tijd om jullie te bewijzen!

Zondag 19 Juni is het Vaderdag.

Deze dag staat natuurlijk helemaal in het teken van al die super papa’s
Van 10.00-10.45u staat er een vader-kind dansworkout op het rooster waarbij alle papa’s en kids van hárte welkom zijn!

Een stoere, uitdagende en vooral speciale ochtend samen met jouw zoon/dochter

Zijn jullie erbij? Meld je dan snel aan via het aanmeldsysteem of middels een appje naar 06-23958541

#Danskriebels #Starmoves #DsRS#vaderdag #2022 #bethere #vaderkindspecial

Dansstudio Rick Schmitz is tijdens bouwvakvakantie gesloten van zaterdag 13 augustus t/m zondag 28 augustus.

De rest van de zomermaanden juli en augustus zijn wij geopend via het normale lesrooster, maar letop!
Omdat wij dit jaar geen mini rooster (zomerrooster) hanteren en tijdens de zomer het animo voor de lessen beduidend minder is, zullen we per dag kijken of een les doorgaat (of niet).
Bij te weinig aanmeldingen kan het dus zijn dat een les niet doorgaat. (bijvoorbeeld: op dinsdag avond kijken wij of de les op woensdag ochtend doorgaat)
Meld je daarom tijdig aan en kijk voor vertrek of de les nog online staat.

Zo hopen en proberen wij ook deze zomer weer zoveel mogelijk lessen door te laten gaan.
Gemiste lessen kun je altijd inhalen.

SAVE THE DATE!! We gaan een jubileum vieren van Marion.

Wij geven op woensdag 8 juni van 19.00u tot 20.00u een super leuke Zumba Fitness Masterclass met diverse Instructors.

Heb je zin om ook een paar dansjes on stage stuur me dan een pb. Nog enkele plekjes!!

 

Iedereen is van harte welkom. Voor leden is dit geheel gratis. Jullie kunnen je aanmelden via het rooster in onze app.

 

Voor introducees is de entree €5. Jullie kunnen je aanmelden bij de dansschool of via Marion

 

Yes, Marion 12,5 jaar zumba instructor. #lovemyjob #shakeyourbody #zumbafitness #jubileum #DsRS


Oude berichten:

Onze wedstrijd dansers zijn bezig aan hun succesvol  eerste dansseizoen.

Al onze dansers kwalificeerde zich voor de Europese Kampioenschappen.

Zo behaalde Flore de 1ste plaats op het Belgisch Kampioenschap en mag ze zichzelf Belgisch kampioen 2022 noemen.

Op de Europese Kampioenschappen in Kalkar behaalde Phebe een 2e plaats in de Solo, Chloe en Lynn een 2e plaats in de duo, Tess en Lynn een 6e plaats bij de solo's en mogen zich nu bij de top van Europa rekenen.

Nu maken zich een 3tal dansers klaar voor de Wereldkampioenschappen in Blackpool.

Steun jij onze kanjers?

Na een seizoen keihard trainen, aan alle wedstrijden deelnemen en vooral genieten, hebben onze kanjers zich gekwalificeerd voor het EK Streetdance! Daar zijn wij natuurlijk héél trots op.Het EK vindt plaats op 20,21 en 22 mei aanstaande in Kalkar.

Natuurlijk is dit een hele bijzondere happening.Maar zoals jullie wel kunnen begrijpen zijn aan deze 3 dagen ook wat kosten verbonden.Help jij onze kanjers een stukje verder? Dat kan op verschillende manieren:

*ACTIESSSS*

1. Lever vanaf NU je lege flessen in bij Zalencentrum ’t Plenkhoes/ Dansstudio Rick Schmitz. De dansers zullen deze inleveren voor statiegeld.

2. Zondag 15 Mei tussen 11 en 16 uur a.s. zullen de wedstrijddansers tevens te zien zijn met het hele team tijdens de Paasveemarkt in Beek. Wij staan dan ter hoogte van Pepe’s Bar en Snackpoint Caddy, in de straat van het gemeentehuis. Ook daar zal een piggybank staan voor een vrije gift

3. VERS GEBAKKEN!Zin in lekkere wafels, cakes of cupcakes? Onze dansers, coaches en mama’s bakken graag voor u.Op zondag 15 Mei zullen deze lekkernijen te koop zijn tijdens de Paasveemarkt in Beek! (Andere dag/tijdstip in overleg mogelijk)

4. Vrije gift! Wil jij onze dansers steunen zonder een taakje, dan is een vrijwillige bijdrage van harte welkom! Vanaf vandaag zal er een spaarpot bij de balie staan!(Een vrije gift overmaken middels de QR code of link is ook mogelijk!) https://tikkie.me/pay/k4618ibo82s26pdsjbtp

Alvast een HELE DIKKE DANKJEWEL!!

Pssst: Onze dansers verkopen naast deze gezamenlijke acties ook leuke sleutelhangers & armbandjes, wassen uw auto, wieden het onkruid etc! Scroll voor meer van deze acties even over onze Facebook pagina!


Moederdag @DsRS

Lieve danskriebel mama’s ,Zondag 8 mei staat helemaal in het teken van jullieVan 10.00-10.45u staat er een moeder-kind les op het rooster waarbij alle mama’s van harte welkom zijn!Tijdens dit uur zullen moeder en kind samen bezig met hetgeen wat we natuurlijk het liefst doen, dansen! Een ontzettend gezellig en speciaal moment met jouw zoon/dochter!

Zijn jullie erbij? Meld je dan snel aan via het aanmeldsysteem of middels een appje naar 06-23958541

Tot zondag!

Zaterdag 26 maart
12.00 uur

DsRS Voorstelling!We hebben er lang naar uitgekeken, maar binnenkort zal er weer een DsRS voorstelling zijn voor álle papa’s, mama’s, opa, oma’s, vrienden etc..

Wanneer: zaterdag 26 Maart van 12.00-13.00uVoor wie?

Tijdens deze middag zullen de dansers van de Danskriebels 4/5jaar, Starmoves 5-8jaar, Breakdance, de wedstrijddansers en de hiphop 8+ voor jullie optreden en laten zien wat ze de afgelopen tijd in de lessen hebben geleerd.


Dansers die mee willen doen aan deze voorstelling kunnen zich vanaf nú aanmelden via de balie. Geef dan ook even door hoeveel personen komen kijken. Zo kunnen wij voldoende zitplaatsen realiseren.


Wij hebben er zin in en gaan keihard trainen tijdens de lessen! 
Hopelijk zien we velen van jullie tijdens de DsRS voorstelling

Vrijdag 25 februari
18.30 uur

Zaterdag 19 februari
11.00 uur

Zaterdag 11-december om
11.00 uur

Take a shot at zumba met ons cafe dans zumba editie.

Een mooie mix van diverse aspecten die zorg dragen voor een ontspanne sfeer tijdens een zware workout.

Sporten was nog nooit zo leuk

Letop! Voor deze zumba special vragen wij een kleine bijdrage van €5,-

Foute Zumba Kersttrui editie
15 en 19 december

 

- Woensdag 15 december- 09.15 uur uur tot 10.05 uur

- Zondag 19 december-10.00 uur tot 10.50 uur

- GRATIS voor leden, Niet leden €5,-

Trek je meest foute kerst trui/outfit aan of kom gewoon genieten van deze foute kerst les

Letop! Het zal in het begin extra koud zijn in de zaal. Uiteraard kun je naderhand je trui uitdoen als de temperaturen gaan oplopen

 

Sinterklaas Disco Show  04-12-2021

Sinterklaas is weer in het land

Dat betekend dat je vanaf nu bij ons je schoen mag zetten! Dit mag ook een knutselschoen zijn.

Wij organiseren zaterdag 4 december een Sinterklaas Disco Show thema les met Sinterklaas muziek en Pietengym voor onze dansers onder de 8 jaar.

Op deze dag kun je komen kijken of Sinterklaas en de Pieten ook iets lekkers in je schoen hebben gedaan


Help je ons mee de danszaal te versieren?
Sinterklaas tekeningen of misschien wel een eigen gemaakte Sinterklaas vlag is altijd welkom.
Dan hangen wij deze mooie versieringen op.


Programma:

-09.15 uur tot 10.00 uur Danskriebels 2/3 jaar
-10.15 uur tot 11.15 uur Danskriebels 4/5 jaar en de Starmoves 5+

- Dansles (Sinterklaas thema)
- Pietengym
Pietendiploma
- Bezoek van onze danspiet

- Gevulde schoen voor de zoete dansers

-En nog veel meer lekkers....

Optreden 03-10-2021

Optredens rondom 't Plenkhoes zullen plaatsen vinden van 14.30 uur tot 15.00 uur en van 15.30 uur tot 16.00 uur.

De kleding keuze is een combinatie tussen rood, wit en zwart.

Jeugddisco 01-10-2021

Vrijdag 1 oktober Jeugddisco bij Dansstudio Rick Schmitz in Geleen

Entree gratis.

19.00 uur tot 20.00 uur vanaf 5 jaar t/m 8 jaar
20.00 uur tot 21.00 uur vanaf 8 jaar t/m 12 jaar

Leden van de dansschool kunnen zich aanmelden via ons rooster in de app
Niet leden kunnen zich aanmelden doormiddel van een appje naar 0623958541

DsRS WIN ACTIE!

Win leuke DsRS prijzen

Wij zijn blij dat alle lessen weer door kunnen gaan! Na ruim een week binnen dansen hebben we iedereen weer mogen verwelkomen.

Zijn jullie net zo blij als ons?

Doe dan mee met onze actie in de maand juni!

Maak een foto/video/boomerang Maak de foto bij of op de dansschool waar je laat ziet dat je net zo blij bent als ons, dat wij weer volledig openen zijn. Plaats deze op facebook en/of instagram Check-in bij de dansschool via je social media. Tag de dansschool

EN MAAK KANS op 1 van de 6 PRIJZEN

Prijzen: DsRS tas DsRS waterfles DsRS t-shirt (de 1ste van de nieuwe collectie) Fidget/popup spinner Portable speaker Gratis entree bij ons volgende danskamp

Veel succesLet the game begin!

Winnaars worden in de eerste week van juli bekend gemaakt

Vaderdag dansactie


Lieve Papa’s opgelet!!

Aanstaande zondag staat natuurlijk helemaal in het teken van jullie!
Vaderdag
Om deze dag extra speciaal te maken, zullen de dansers van de danskriebels voor jullie optreden!
Wij gaan tijdens de les nog heel hard oefenen & zullen aan het einde van de les voor jullie optreden, 10:45u.
(Bij goed weer —> buiten op het grasveld)

Dit willen jullie niet missen!
Jij bent er toch ook bij?!
#vaderdag#dsrs#papapa#dansen#2-5jaar

Nieuw bij DsRS!

Binnenkort nieuw bij onze dansstudio:
- Hiphop 12+ (dinsdag van 18.00 uur tot 19.00 uur)

- Waterflessen van DsRS, voor €6,50 per stuk

- Wedstrijd training (binnenkort meer informatie...)
- Back 2 Basic training  (binnenkort meer informatie...)
- DanceMix (binnenkort meer informatie...)
- Bootcamp Kids (binnenkort meer informatie...)
- Smooties

- Nieuw administratie systeem (vanaf juni)
- Nieuwe App (vanaf juni)

Dansvoorstelling 05-06-2021

Zaterdag 5 juni

DsRS voorstelling en Dance Camp
11.00 uur tot 12.00 uur voorstelling (opnemen via livestream) (GRATIS)
De voorstelling nemen we op en is voor de ouders online te volgen of via een link terug te kijken. Bij deelnamen gaat iedereen akkoord dat we de dans doen filmen en de streaming link versturen naar de ouders van de deelnemers. Zo kunnen ouders, vrienden en familie, in deze tijd op een verantwoorde wijze toch naar hun eigen dans ster kijken
 
Doe je mee aan zowel de voorstelling als het Dance Camp dan is er om 12.00 uur een lunch pauze. Denk aan je lunchpakket.
 

Aanmelden? App naar 0623958541

Dance Camp 05-06-2021

Dance Camp €5,- p.p. van 12.30 uur tot 16.00 uur

12.30 uur Hiphop
13.00 uur Dancehall
13.30 uur Bootcamp
14.00 uur Jazz
14.30 uur Modern
15.00 uur Tiktok mashup + opnemen Tiktok
16.00 uur Einde van de dag.

 

Doe je mee aan zowel de voorstelling als het Dance Camp dan is er om 12.00 uur een lunch pauze. Denk aan je lunchpakket.

Aanmelden? App naar 0623958541

Onze lessen gaan tijdens Pinksteren gewoon door.

Ons rooster:
Maandag:
18.00 uur Hiphop 8+ (binnen)
19.00 uur Zumba (buiten)

Dinsdag:
09.15 uur Zumba (binnenkort op het rooster)
17.00 uur Breakdance 7+ (binnen)
18.00 uur Hiphop 12+ (binnen)
18.00 uur Starmoves Kids 5+ (binnen)
19.00 uur Zumba (binnenkort op het rooster)
20.00 uur Insane Madness (buiten)

Woensdag:
09.15 uur Zumba (binnenkort op het rooster)
17.00 uur Dancehall 12+ (binnen)
18.00 uur Hiphop 8+ (binnen)
19.00 uur Zumba (buiten)
20.00 uur B2B (binnenkort op het rooster)

Donderdag:
17.00 uur Starmoves 5+ (binnen)
19.00 uur Zumba (binnenkort op het rooster)

Vrijdag:
09.15 uur Zumba (buiten)
18.00 uur Hiphop 8+ (binnen)
19.00 uur Zumba (tijdelijk op het rooster)
20.00 uur Pilates (buiten)

Zaterdag:
09.15 uur Danskriebels 2/3 jaar (binnen)
10.00 uur Starmoves 5+ (binnen)

Zondag:
10.00 uur Danskriebels 4/5 jaar (binnen)
10.00 uur Zumba (buiten)
10.45 uur Danskriebels 4/5 jaar (binnen)
11.00 uur B2B (binnenkort op het rooster)
De lessen binnen kunnen vast doorgaan
De lessen buiten zijn afhankelijk van het weer
(de kids bootcamps worden nog ingepland)

 

Mei maand, Actie maand!

Omdat wij vanaf juni weer autom. gaan incasseren gelden vanaf juni ook weer onze normale prijzen. Tijdens de lockdown hebben wij een goedkoper buitenles aanbod geintroduceerd. Zodra wij naar binnen mochten, zouden de prijzen weer terug gaan als voor de lockdown.
Wij hebben nu besloten dat wij het i.p.v. nu, pas vanaf juni naar de normale prijzen gaan.
Daarom kun je nu nog profiteren van de aangepaste lockdown prijzen op je les en eventueel je tas
-Losse les danskriebels (onder de 5 jaar/45 min les)
Maand mei: €3,-
Vanaf juni €5,-
-Losse les (vanaf 5 jaar/lesduur 60 min)
Maand mei: €5,-
Vanaf juni: €6,50
-Proefles
Maand mei: GRATIS
Vanaf juni: nog steeds GRATIS
-DsRS tas
Maand mei: €5,- (intoductieprijs/actie)
Vanaf juni: €9,-
*de korting is niet van toepassing op strippenkaarten

 

Nieuw bij Dansstudio Rick Schmitz!

- Extra starmoves 5+ op dinsdag van 18.00 uur tot 19.00 uur

- Extra danskriebels 4/5 jaar op zondag van 10.45 uur tot 11.30 uur
- Nieuw: Hiphop 12/16+ op dinsdag van 18.00 uur tot 19.00 uur
- B2B (Back 2 Basic training) een gratis +/- 20 min. durende workout voor onze leden. Binnenkort meer info....
- Insane Madness (terug van weggeweest) op dinsdag 20.00 uur tot 21.00 uur
- Bootcamps voor kids
- Bootcamps voor volwassenen
- Deelnamen aan Obtacle Runs
- Dansvoorstelling op zaterdag 5 juni van 11.00 uur tot 12.00 uur via livestream zodat alle ouders/vrienden/familie toch op afstand via een link naar de dansles kunnen kijken.
- Onze lessen gaan tijdens pinksteren door (wij zijn lang genoeg dicht geweest)
- Binnenkort nieuwe DsRS merchandise

 

Vanaf 19-05 versoepelingen voor de dansschool!

De aangekondigde versoepelingen die gepland stonden voor a.s. woensdag, gaan door!

Dit betekent dat wij grotendeels niet meer afhankelijk zijn van het weer en de dansgroepen onder de 18 naar binnen toe mogen. (let wel op dat toeschouwers nog niet zijn toegestaan)
De dansgroepen van ons boven de 18 jaar mogen i.p.v. online, de les nu buiten volgen (zodra het weer het toelaat)
Bekijk ons lesrooster op de website en meld je aan via een appje naar 0623958541 om je plaatst te reserveren
Heb je geen contributie overgemaakt? Dan kun je de lessen tot juni los overmaken, een tikkie laten sturen of contant betalen.
Vanaf juni starten wij de autom. Incasso weer en kun je je voor de les aanmelden via onze nieuw app.
Letop: nu wij weer binnen mogen dansen, kunnen de les tijden verschillen ten opzichte van het buiten rooster.

 

Update persconferentie

 

 
 
Mogelijke binnen en buiten lessen vanaf 19 mei.
Maandag 17 mei horen wij definitief of de versoepelingen vanaf 19 mei doorgaan.
Toch durven we voorzichtig te hopen en zijn wij bezig met de voorbereidingen.
Dit betekend in het kort dat er weer zumbalessen buiten gegeven mogen worden met een beperkt aantal plaatsen en dat de danslessen onder de 18 jaar weer naar binnen mogen.
Dit betekend ook dat wij weer de autom. incasso hervatten vanaf juni.
Dansondernemers NL heeft uitgezocht wat de huidige regels voor de danssector betekenen en heeft alles op een rijtje gezet.
De regels voor binnen zijn op te splitsen in twee leeftijdsgroepen, t/m 17 jaar en 18 jaar en ouder.
Regels t/m 17 jaar, binnen
Er mogen maximaal 30 personen in een ruimte;
Groepslessen zijn toegestaan;
Publiek is niet toegestaan;
Gezondheidscheck is verplicht;
Regels 18 jaar en ouder, binnen
Er mogen maximaal 30 personen in een ruimte;
Groepslessen zijn niet toegestaan;
Er mag gedanst worden in groepjes van 2 personen, die duidelijk te onderscheiden zijn van andere groepjes;
Iedereen houdt 1,5 meter afstand, behalve als dit niet kan voor het uitoefenen van de activiteit (bv. dans);
Publiek is niet toegestaan;
Reserveren en gezondheidscheck is verplicht;
Regels t/m 26 jaar, buiten
Maximaal 30 personen;
Publiek is niet toegestaan;
Afstand houden tijdens het dansen is niet nodig;
Geen wedstrijden;
Regels 27 jaar en ouder, buiten
Maximaal 30 personen;
Iedereen houdt 1,5 meter afstand, behalve als dit niet kan voor het uitoefenen van de activiteit (bv. dans) ;
Geen wedstrijden;

 

Nieuw Administratie en incasso systeem

 

NIEUW ADMINISTRATIE EN INCASSO SYSTEEM
Wij hebben er tijdens de lockdown voor gekozen om niet te incasseren. Echter hebben wij niet stil gezeten, maar hebben wij ons verdiept in een nieuw incasso-en administratiesysteem. Dit nieuwe systeem zal geactiveerd worden zodra wij weer binnen mogen dansen.
Het nieuwe systeem zal in het begin wellicht even wennen zijn, maar biedt in de toekomst meer mogelijkheden voor onze leden.
Alle leden van de dansschool beschikken straks over een app. In deze app vind je snel alle benodigde gegevens én kun je je online inplannen voor een les.
De aantal lessen per week (afhankelijk van je abonnement) worden omgezet in credits, deze credits kun je per week gebruiken.
Mocht je een les niet kunnen komen, dan worden jouw credits meegenomen naar de volgende week!
Via dit systeem kunnen wij onze leden nog beter en doelgerichter (per groep/les) op de hoogte houden van activiteiten en andere interessante informatie.
Ondanks dat we onze producten gaan digitaliseren, blijven wij ook vertrouwd en persoonlijk aanwezig achter de balie voor al jullie vragen m.b.t. het nieuwe systeem, de lessen of voor een gezellig praatje.
De lockdown heeft ons letterlijk stilgelegd, maar stil zitten is nooit een optie geweest. In deze bijzondere tijd ontstaan ook nieuwe ontwikkelingen. En dit is pas het begin....

 

Quiz Night DsRS 21-05-2021

 

 

QUIZ NIGHT DsRS

Hoeveel weet jij over.....
-dansen?
-onze docenten?
-de dansschool?
-onze activiteiten?
Vrijdag avond 21-05 vanaf 18.30 uur via ZOOM
Meld je aan via 0623958541 en ontvang de ZOOM link.
Moge de beste winnen!

 

NIEUW: INSANE MADNESS

 

 

 
Iedere dinsdag van 20.00-21.00 uur
Insane Madness is een drill workout waarin kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid en plezier gecombineerd wordt! Ben jij bereid om de lat steeds hoger te leggen voor jezelf?
DIT IS HET MOMENT OM IN TE STROMEN!
Tijdens de eerste lessen hebben we vooral aandacht voor het opbouwen van conditie en kracht en het goed uitvoeren van de oefeningen.
Of het nou is voor, de afwisseling van het vele zitten en thuiswerken, de extra kilo’s die je eraf wilt trainen, een doel om een gezondere leefstijl te krijgen of omdat jij gewoon aan jezelf wilt werken?
Het is altijd een goed moment om te investeren in je gezondheid!
Wie daag jij uit voor deze workout? Laat het ons weten in een reactie en schrijf je in voor de proeflessen!
Wij mogen weer starten met grotere groepen buiten vanaf dinsdag 25 mei
Het is INSANE, het is MADNESS! Ben jij er kaar voor?

 

Nieuw in ons assortiment:
De DsRS tas: €8,50-

 

Deze tast is verkrijgbaar bij de balie van de dansschool. Binnenkort komen meer DsRS spullen beschikbaar.